Thuiszorg Mozaiek is in 2007 opgestart als eenmanszaak door de heer Öztürk, de huidige financieel directeur. Hij is gestart met de thuiszorgorganisatie met vier PGB cliënten. Dat groeide zich al snel uit mede zodat de eenmanszaak is uitgegroeid tot een vennootschap onder firma met mevrouw Öztürk. Mevrouw Öztürk was toen ja decennia lang in het ziekenhuis Bronovo werkzaam. Naast haar deelname in de thuiszorgorganisatie heeft zij haar werkzaamheden voor ziekenhuis Bronovo voortgezet.

In 2013 is de vennootschap onder firma overgegaan naar de besloten vennootschap Thuiszorg Mozaiek. Mozaiek staat voor de samenkomst van diverse culturen. Mozaiek bedient en zorgt graag voor mensen uit alle culturen.

Na 2015 is Thuiszorg Mozaiek snel gegroeid doordat zij als gevolg van de aanbestedingsprocedure een overeenkomst heeft gesloten met Gemeente Den Haag in verband met WMO wetgeving. Ook voldoet Thuiszorg Mozaiek sindsdien aan de governance code.

Inmiddels bedient Thuiszorg Mozaiek inmiddels ca. 300 thuiszorg cliënten. Daarnaast ook cliënten in de verzorging nu zij onder andere een contract heeft met het Asielzoekerscentrum in Rijswijk.