Alle velden zijn verplicht.

Sluit het formulier

Diensten

wiewijzijn2

Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke hulp bestaat uit ondersteuning op het gebied van dagelijkse bezigheden in het huishouden binnen uw eigen woonomgeving.

Lees meer  

wiewijzijn2

Begeleiding

Individuele begeleiding is erop gericht om de zelfredzaamheid in uw thuissituatie te compenseren, ondersteunen of vergroten.

Lees meer  

wiewijzijn2

Persoonlijke verzorging

Als u door een aandoening of beperking moeite heeft op om uzelf goed te verzorgen, kunt u hulp krijgen bij activiteiten op het gebied van algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Persoonlijke verzorging is gericht op het ondersteunen bij, het stimuleren van, het aanleren of overnemen van deze activiteiten. Denk hierbij aan hulp hij het aan- en uitkleden, douchen, scheren, huidverzorging, in en uit bed helpen, hulp bij eten en drinken.

Lees meer  

wiewijzijn2

Verpleging

Verpleging is gericht op verpleegkundige taken, zoals het toedienen van medicatie, wondverzorging, geven van injecties, etc. Verpleging wordt uitgevoerd door gediplomeerde hulpverleners. Zij kunnen in opdracht van een arts handelingen uitvoeren, of de cliënt begeleiden om activiteiten aan te leren en correct uit te voeren wanneer iemand de zorg zelf uitvoert.

Lees meer